Together zet koorleden in het zonnetje

8 januari 2024

Zangvereniging Together heeft op 18 december het jaar afgesloten met een sfeervolle bijeenkomst in het Gerardushuis. Het was een jaar met meerdere mooie optredens, zowel in Deurne als daarbuiten met als kers op de taart een druk bezocht kerstconcert op 17 december in de St. Willibrorduskerk aan de Markt.

De laatste repetitieavond werd ingevuld met een werkcessie, gevolgd door een ontspannend programma met een hapje en een drankje. Tijdens het informele samenzijn was er gelegenheid om een aantal koorleden te huldigen.

Allereerst werd er stilgestaan bij het feit dat Fried Verhees, naast zanger o.a. vervangend dirigent en bibliothecaris, inmiddels 10 jaar als onze beschermheer functioneert. Hiervoor ontving hij een mooi aandenken en een bos bloemen.

In 2013 werd het koor versterkt met maar liefst 6 nieuwe leden; alle reden voor een bloemetje ter gelegenheid van het 10-jarig lustrum van Thea Smits, Jo Swinkels, Nelly Peters, Dieny van Summeren, Peter Bukkems en Ger Dekker.
Jan van de Broek en Piet Joosten 40 jaar koorlid.
Jan en Piet hebben als koorlid een respectabele staat van dienst bij Together. Naast het zingen hebben beiden in de loop der jaren diverse taken binnen de verenging op zich genomen. Jan is inmiddels rustend lid, maar volgt alle activiteiten met veel interesse. Piet heeft in het verleden als tenor gezongen, maar is sinds kort overgestapt naar de bassen. Beide heren ontvingen een blijvend aandenken aan hun bijzondere jubileum en eveneens een bloemetje.

Op de foto vlnr:
Jan van de Broek, Peter Bukkems, Piet Joosten, Jo Swinkels, Thea Smits, Nelly Peters, Dieny van Summeren en Fried Verhees.
Op de foto ontbreekt Ger Dekker.